ZALLYS elektrisk drevne køretøjer sælges lige her

​Hos El-Truck Service A/S finder du et stort udvalg af forskellige el-køretøjer. Vi er blandt andet en stolt forhandler af elektrisk drevne køretøjer fra den anerkendte leverandør ZALLYS. Vores firma er beliggende i Bredsten, men vi servicerer kunder over hele Jylland og Fyn. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du er på udkig efter et nyt elektrisk køretøj.

ZALLYS er en verden af elektrisk drevne køretøjer i høj kvalitet. Derfor kan du trygt investere i et køretøj fra lige netop denne leverandør. Vi forhandler alt fra en elektrisk trillebør til en lille trækker med stor kapacitet. Uanset hvad du mangler, kan du med andre ord med fordel gå på opdagelse i vores udvalg. 

KØRETØJER FRA ZALLYS ER FREMSTILLET AF KVALITETSMATERIALER

ZALLYS er særligt kendetegnet for sine køretøjer af kvalitetsmaterialer. De elektriske køretøjer er alle CE-certificerede i henhold til den senest europæiske normative.

Hvis du mangler et nyt elektrisk køretøj, så kan du trygt vælge at investere i et produkt fra ZALLYS. Vi står altid klar til at guide dig professionelt, så du kan finde lige netop det køretøj, som passer bedst til dine individuelle behov. Vi holder os desuden aldrig tilbage med at give gode tilbud til vores kunder.

Kontakt os, og hør mere om dine muligheder

Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, så er du altid velkommen til at kigge forbi vores serviceværksted. Hvis ikke du befinder dig i nærheden, kan vi kontaktes på enten telefon 75 88 24 88 eller på mail eltruck@eltruck.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Adresse

El-Truck Service A/S​

Industriparken 6

​7182 Bredsten

Kontakt os

☎ Tlf.: 75 88 24 88

✉ E-mail: eltruck@eltruck.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 7.30 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Lørdag - Søndag: Lukket