En palleløfter er fordelagtig til mange forskellige opgaver

Har du brug for en palleløfter til at optimere dit arbejde? Så kan du med fordel tage et kig her på siden. Hos El-Truck Service A/S forhandles et stort udvalg af forskellige former for pallevogne, herunder gaffeltruck. 

Vi har base i Bredsten, hvorfra vi står til rådighed for kunder fra hele Jylland og Fyn.

Uanset om du arbejder med lastning, løft, aflæsning eller transport, så kan det rigtige udstyr være med til at optimere arbejdet markant. I disse erhverv kan særligt en palleløfter være med til at forenkle processer og øge arbejdseffektiviteten. 

Med en stabler ved hånden er det nemmere end nogensinde før at laste eller losse fra diverse transportkøretøjer eller lagerreoler. Løfterens gafler glider let ind under pallen og løfter alt vægten for dig.​

Find en palleløfter til dine behov lige her

Her på siden finder du et fint udvalg af forskellige pallevogne. Uanset hvad dine behov er, så har vi med andre ord sandsynligvis en palleløfter, som kan imødekomme disse. 

​Vi står altid klar til at rådgive dig professionelt, så du kan finde lige nøjagtig den løsning, der er bedst for dig. I vores sortiment finder du blandt andet:

Vi tilbyder desuden professionel service og reparation af din palleløfter, så den igen kan effektivisere arbejdsdagen. Vi har mange års erfaring på området, og derfor kan vi klare både store og små opgaver. Hos os er enkeltopgaver velkomne, men vi gennemfører også gerne totalløsninger efter aftale med den pågældende kunde.

Kontakt os for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller skal vi finde en god pris på din opgave, så kontakt os gerne med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 75 88 24 88 eller på mail eltruck@eltruck.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Adresse

El-Truck Service A/S​

Industriparken 6

​7182 Bredsten

Kontakt os

☎ Tlf.: 75 88 24 88

✉ E-mail: eltruck@eltruck.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 7.30 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Lørdag - Søndag: Lukket