ElpALLELØFTER​e - Rustfrie modeller

EJE I20

Elpalleløfter rustfri 2,0 tons

Jungheinrichs palleløfter i specialstål EJE i20 forener fordelene ved et chassis i specialstål med den velkendte kørsels- og styreteknik fra Jungheinrich. Den er bygget til krævende transportopgaver op til 2000 kg.
EJE i20 byder på de bedste forudsætninger for indsats i korrosive og fugtige omgivelser og lever op til de højeste hygiejniske krav. Således er palleløfteren ideel til indsats i levnedsmiddelindustrien samt til anvendelse i den kemiske og farmakologiske industri.

EJE I25/EJC 115/ EJC i15z

Elpalleløfter rustfri

Jungheinrichs palleløftere i specialstål er designet til indsats i korrosive og fugtige omgivelser og lever op til de højeste hygiejniske krav. 2 separate motorer giver stærk fremdrift og sikrer suveræn håndtering også på vanskeligt underlag.

Specialstål af høj kvalitet og elektronik, der er beskyttet mod vandstråler, sikrer den enkleste rengøring og desinfektion. Dertil kommer hightech tætninger. Alle bevægelige komponenter er ekstra godt beskyttet. Dermed er palleløfteren ideel til indsats i levnedsmiddelindustrien samt til anvendelse i den kemiske og farmakologiske industri.

Adresse

El-Truck Service A/S​

Industriparken 6

​7182 Bredsten

Kontakt os

☎ Tlf.: 75 88 24 88

✉ E-mail: eltruck@eltruck.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 7.30 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Lørdag - Søndag: Lukket