Kisteløfter specialdesigner vi lige efter dine behov

Er der mange tunge løft involveret i dit arbejde? Det kan eksempelvis være, du arbejder for et kapel, hvor der skal bæres mange kister. Uanset hvad så finder du hos El-Truck Service A/S et stort udvalg af forskelligt løfteudstyr, eksempelvis en kisteløfter eller en palleløfter. Vi holder til i Bredsten, men servicerer kunder fra hele Jylland og Fyn.

Vi er en professionel servicevirksomhed med mange års erfaring i branchen. Derfor er vi i stand til at specialdesigne løsninger, som passer lige til dine behov. Vi kan eksempelvis specialbygge en kisteløfter, som letter hverdagen markant i krematorier, på sygehuse og så videre.​

Vi laver en kisteløfter, som skåner medarbejdernes fysik

Arbejdstilsynet stiller i dag skarpe krav til arbejdsmiljø og kræver blandt andet, at arbejdsgiveren skåner sine medarbejdere for tunge løft, skub, vrid og træk. 

Med en kisteløfter, der passer netop til din virksomhed, skånes dine medarbejderes fysik, så de netop undgår disse skub, træk og vrid.

I krematorier og kapeller gøres dette bedst ved brug af specialdesignede kisteløftere, der helt eliminerer uhensigtsmæssige arbejdsgange, som overbelaster kroppen igen og igen.

Vi står klar til at specialdesigne en el-stabler, som imødekommer lige netop dine ønsker og behov.

Kontakt vores teknikere for at høre nærmere

Vores teknikere og rådgivere står til rådighed for en uforpligtende vejledning i de muligheder, som vores produkter giver. Book et møde hos os i dag, så besøger vi din arbejdsplads og sikrer dig den bedst mulige løsning og rådgivning, der gør en forskel i jeres hverdag.

Du kan kontakte os på telefon 75 88 24 88 eller på mail eltruck@eltruck.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Adresse

El-Truck Service A/S​

Industriparken 6

​7182 Bredsten

Kontakt os

☎ Tlf.: 75 88 24 88

✉ E-mail: eltruck@eltruck.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 7.30 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Lørdag - Søndag: Lukket