Websitet anvender kun cookies til at huske dine indstillinger og statistik - Klik for at acceptere og fortsætte! - Læs mere Accepter

Gaffeltruck Motor


JUNGHEINRICH DFG /TFG

Jungheinrichs diesel- og gastruck med hydrodynamisk drev (converter) byder på høj omlæsningskapacitet til transportopgaver over halvlange og lange afstande. Her mærker man tydeligt styrken ved denne gearteknik: blød og glidende acceleration og optimal virkningsgrad ved halvhøje og høje hastigheder.

De store industrimotorer giver allerede ved lave omdrejningstal et højt moment, hvilket reducerer energiforbruget og støjudviklingen. Disse robuste motorer er specielt udviklet til brug i gaffeltrucks. Det sikrer en stor stabilitet og lang levetid selv ved hård indsats.

Alle motorer udmærker sig ved lave udstødningsemmissioner og opfylder EU’s retningslinjer. Gastrucken kan forsynes med en trevejs katalysator, og til dieseltrucken findes der forskellige partikelfiltersystemer.

Arbejdspladsen er ergonomisk udformet og tilpasset føreren. Det giver sikkerhed, passer på sundheden og giver mulighed for afspændt og koncentreret arbejde, hvilket igen sikrer høj ydelse på hele skiftet

dfg-tfg-540-550.jpg dfgtfg_316-320.jpg   STORT PROGRAM I
MOTORTRUCK

1600 kg - 9000 kg

 


  KONTAKT OS UFORPLIGTENDE PÅ TLF.: 7588 2488