En stabler fås lige her til en skarp pris

Ønsker du at effektivisere stableopgaverne markant? Så skal du investere i en stabler, hvilket du finder lige her på siden. 

Hos El-Truck Service A/S har vi et stort udvalg af forskellige pallestablere og andet løfteudstyr, som vi sælger til fornuftige priser. Vores firma er beliggende i Bredsten, men vi servicerer kunder over hele Jylland og Fyn.

En stabler er ideel til alle almindelige stableopgaver. De fås nemlig i flere forskellige modeller, som imødekommer mange behov. Én ting er sikkert: Din arbejdsdag vil blive effektiviseret markant, hvis du får hjælp fra en palleløfter, og derfor er det en meget god investering. Her på siden sælges kvalitetsstablere til en god pris.​

Vi har en stabler til dine individuelle behov

I vores udvalg af stablere finder du flere forskellige modeller med hver sine specifikationer. Nogle styres manuelt, mens andre er elektriske. 

Vi har en bred viden på området og står derfor altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige model til dig. I vores udvalg finder du alt inden for:​

  • El-stabler
  • El-stabler korte strækninger gående fører​
  • El-stabler mellemlange strækninger og gående/kørende fører
  • El-trucks med sidevendt sæde​

Vi har derudover et stort udvalg af reservedele til alle mærker inden for palleløftere. Hvis din løfter er blevet beskadiget, foretager vi desuden gerne både service og reparation. Vi har en stor værkstedskapacitet med tre servicevogne og mange dygtige og veluddannede montørrer. Derfor kan vi varetage mange forskellige opgaver.

Kontakt os for flere oplysninger

Ønsker du at modtage flere oplysninger, så kontakt os gerne med det samme. Vi kan kontaktes på telefon 75 88 24 88 eller på mail eltruck@eltruck.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Adresse

El-Truck Service A/S​

Industriparken 6

​7182 Bredsten

Kontakt os

☎ Tlf.: 75 88 24 88

✉ E-mail: eltruck@eltruck.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 7.30 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Lørdag - Søndag: Lukket