El-truck til ethvert behov fås til en god pris lige her

Er du på udkig efter en gaffeltruck, som kan løfte tungt? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos El-Truck Service A/S finder du et fint udvalg af forskellige gaffeltrucks og andet løfteudstyr til fordelagtige priser. Vores servicevirksomhed er beliggende i Bredsten, men vi servicerer kunder fra hele Jylland og Fyn.

Vi er en professionel virksomhed med mange års erfaring inden for gaffeltrucks. Vi har samlet de bedste modeller fra JUNGHEINRICH lige her på siden, som vi forhandler til en god pris. Vores sortiment dækker mange forskellige behov, og vi hjælper dig gerne med at finde lige den model, som passer bedst til dine. Vi tilbyder desuden service og reparation af din gaffeltruck.​

Opnå maksimal effekt og minimalt energibehov med en elhund

Du får den nyeste generation af motorer til trefaset vekselstrøm, maksimal udnyttelsesgrad på grund af PureEnergy-konceptet, produktivitetsfremmende ergonomi og optimal sikkerhed.

Hvis du har brug for en elhund, så kan du med andre ord trygt vælge at investere i en af modellerne i vores sortiment. Herved får du høj kvalitet og en palleløfter, som du kan få glæde af i mange år. 

Kontakt os for at høre nærmere om el-truck og elhund

Du kan læse meget mere om de forskellige typer af el-trucks under billederne. Hvis du ønsker flere informationer om gaffeltruck, løfteudstyr eller pallevogn, så er du til hver en tid velkommen til at kigge forbi vores forretning eller kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon 75 88 24 88 eller på mail eltruck@eltruck.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. 

EFG 110-113-115

Trehjulet truck 1,0 - 1,5 Tons

Baghjulstræk, kompakt konstruktion, stærke ydelsesdata og ergonomisk optimale arbejdsbetingelser. Stor behændighed og hurtig manøvrering i lastbiler, containere og jernbanevogne samt et ydelsesfremmende ”cockpit” til føreren.

​Lav indstigningshøjde på kun 520 mm. Den justerbare ratstamme og det tredobbelt justerbare komfortsæde giver mulighed for individuel tilpasning. Det frie udsyn hele vejen rundt giver sikkerhed og de hydrauliske betjeningshåndtag med soloPILOT (hæve/sænke, skift af kørselsretning og horn i et betjeningshåndtag),

Til brug både indendørs og udendørs.

EFG 213-215-216K-218K-218-220

TREHJULET TRUCK 1,3 - 2,0 TONS

Løfteevner op til 2.000 kg, den mest rentable løsning til alle indsatssituationer.

3-hjulede truck med dobbelthjul og drejekransstyring til 180°-omdrejninger på stedet.

Behovsorienterede arbejdsprogrammer for truckene med variable køre-/løftehastigheder.

Trinløst indstillelig ratstamme og armlæn samt etpunktsjustering med to justerbare akser muliggør den individuelle tilpasning af førerpladsen samt betjeningselementerne.

Vores EFG i serie 2 tilbyder med sin robuste konstruktion og den fremtidssikrede teknik de bedste forudsætninger for rentabel indsats både inde og ude.

EFG 316-316k-318-318k-320

Trehjulet truck 1,6 - 2,0 Tons

Løfteevner op til 2.000 kg og maksimal manøvredygtighed på trang plads på plant underlag. Behovstilpassede arbejdsprogrammer med variable køre-/løftehastigheder. Store ujævnheder i kørebanen absorberes af en højt anbragt pendulaksel. Lasten fordeles sikkert på alle 4 hjulede eltruck. Ergonomisk arbejde og rentabel indsats både inde og ude. Markedets bedste udsyn med et meget udvidet synsfelt. Det opnås med vores kompakte mast, den særlige profilindskydning, en optimeret kæde- og slangeføring samt 2 gennemsigtige vinduer i tværdrageren.

Førerpladsen og betjeningselementerne kan tilpasses individuelt med den trinløst indstillelige ratstamme og armlænet samt enkeltpunktjusteringen med 2 justerbare akser.

EFG 425-425k-430-430k-S30

Firehjulet truck 2,5 - 3,0 Tons

Løfteevner op til 3.000 kg egner sig til alsidig indsats inden- og udendørs, især ved anvendelse af påbygningsudstyr. Behovstilpassede konfiguration af truckene med variable køre-/løftehastigheder.

Den trinløst justerbare ratstamme og armlænet muliggør tilpasning til enhver førerstørrelse. Med enkeltpunktsjusteringen med to justerbare aksler er det særligt enkelt at indstille de primære betjeningselementer individuelt.

Kompakt mast giver et tydeligt synsfelt og tilbyder de bedst tilgængelige udsynsforhold på markedet.

EFG 535k-540-540k-545-545k-550-S40-S50

Firehjulet truck 3,5 - 5,0 Tons

Løfteevner fra 2.500 kg til 5.000 giver de bedste forudsætninger for den tungeste indsats inden- og udendørs samt indsats af omfattende påbygningsudstyr.​

​Mulighed for behovstilpassede konfiguration af truckene med de variable køre-/løftehastigheder.

Den trinløst justerbare ratstamme og armlænet muliggør tilpasning til enhver førerstørrelse. Med enkeltpunktsjusteringen med to justerbare aksler er det særligt enkelt at indstille de primære betjeningselementer individuelt.

Kompakt mast giver et tydeligt synsfelt og tilbyder de bedst tilgængelige udsynsforhold på markedet. 

Adresse

El-Truck Service A/S​

Industriparken 6

​7182 Bredsten

Kontakt os

☎ Tlf.: 75 88 24 88

✉ E-mail: eltruck@eltruck.dk

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 7.30 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00
Lørdag - Søndag: Lukket